Estiu 2011, Eslovènia; Kranjska Gora


Sortim a mig matí de Barcelona, seguim la ruta per autopista  Barcelona - Montpellier - Mónaco - Genova - Piacenza- Venècia - Udine - Kranjska Gora (Eslovènia). Passat Gènova sen's fa de nit i dormim a la furgo, l'endemà arribem a mig matí a Venècia, fem un passeig, dinem per allí, i cap a les 17:00 reprenem la ruta cap a Kranjska - Gora on arribem de nit.De nit, només passar la frontera d'Itàlia amb Eslovènia busquem un lloc per dormir. L'endemà al matí, excursió amb les bicis per la vall Planica, una vall anterior a la de Kranjska Gora, arribem a bicileta fins al refugi i continuem a peu, no tenim cap fita planejada, arribem fins a un salt d'aigua.  

Després de dinar anem a Kranjska Gora a informar-no per ón poder dormir.
Anem a parar al càmping Natura http://www.youtube.com/watch?v=vKMeX-KRnKQ , a tres minuts en bici del poble i separat per un turonet de la carretera per el que és molt silenciós i tranquil, des del càmping es poden fer unes passejades a peu i en bici espectaculars
Fent uns pocs quilòmetres amb el cotxe arribem a altres valls molt properes i que ens permeten fer unes excursions magnífiques, cal informar-se bé de la dificultat d'aquéstes doncs moltes rutes tenen trams exposats, trams amb perill de caigudes de pedres o trams ferrats.
Enllaços:
Cuarzo, amatista y otros minerales, Cristalljoia tienda de minerales en Barcelona